Home Nyheder Krab Jørgensen går af

Krab Jørgensen går af

0
SHARE

Lufthavnens bestyrelsesformand, Bjarne Hansen, beklager Krab Jørgensens beslutning og siger, at man har aftalt at prøve at finde en afløser, der kan tiltræde 1. juni, mens Krab Jørgensen først fratræder med udgangen af juni.

 

Jørgen Krab Jørgensen fylder 62 år til maj og har stået i spidsen for Billund Lufthavn siden 1997, da lufthavnen blev omdannet til et rent kommercielt drevet A/S. Der er gennemført en omfattende udbygning med nyt lufthavnsanlæg i 2002. Udbygningen blev gennemført til prisen og til tiden.

”Jørgen efterlader en fornem og veldrevet lufthavn, og han nyder stor respekt blandt lufthavnens brugere. Jeg har som formand for bestyrelsen været begunstiget ved at have en så kyndig og engageret direktør, med hvem jeg har haft et tillidsfuldt samarbejde. Men jeg har respekt for Jørgens egen beslutning om rettidigt at nedtrappe sin daglige arbejdsbelastning. Det har givet ikke været en nem beslutning at træffe – og det er vemodigt for os andre at erfare derom", siger Bjarne Hansen.

 

”Jeg er efter grundige overvejelser kommet til den konklusion, at jeg ikke længere kan holde til jobbet. Derfor er det bedst, at jeg stopper nu, inden det bliver for sent. Det vil være bedst for mig, og det vil være godt for Billund lufthavn, at der kommer nye kræfter i ledelsen”, siger Jørgen Krab Jørgensen, der ikke har et nyt job på hånden.

Skrevet af Flemming Juul