Home Jobbørs Arp Hansen Group søger Koordinator til Hotel Distribution

Arp Hansen Group søger Koordinator til Hotel Distribution

0
SHARE

Arp-Hansens Distributionsafdeling primære opgave er at yde support og vejledning til vores 12 hoteller og Steel House Copenhagen Hostel i brugen og håndteringen af vores mange interne og eksterne salgskanaler samt IT-systemer.

JOBBET:
Afdelingens opgaver er mangeartede og spænder på tværs af de mange faggrupper i koncernen, ligesom der er et tæt samarbejde med vores mange eksterne samarbejdspartnere, både kunder og leverandører.
Vi hjælper vores kolleger med at få maksimalt udbytte af vores mange systemer via support og administrativ hjælp, så de har de optimale udgangspunkt for revenue optimering. Derudover har vi en del udviklingsopgaver og ad hoc projekter, så du får et spændende mix af opgaver i din hverdag.
Vi tilbyder en spændende stilling til dig, som har flair for og trives med at tilegne sig specialistviden omkring vores opbygning af priser og systemer og som ser muligheder i disse frem for begrænsninger. Som person trives du i supporterrollen.

DINE KVALIFIKATIONER OG PERSONLIGE EGENSKABER:
Du skal være alsidig og forstå vigtigheden af, at vi alle arbejder mod samme mål. Samarbejde og kommunikation er derfor nøgleord for dig. Du kommunikerer professionelt og kompetent nemt på tværs af de mange forskellige faggrupper både internt og eksternt, dertil behersker du engelsk på højt niveau.
En struktureret, systematisk og problemløsende tilgang til opgaverne falder dig helt naturligt. Samtidig er du omhyggelig og detalje orienteret uden dette er på bekostning af effektiviteten. Du mestrer prioriteringens kunst og sikrer at deadlines overholdes.
Opgavernes natur kræver, at du færdes hjemmevant i Hotel Property Management systemer, meget gerne Oracle Opera, Hotel Channel Managers, Online Travel Agent ekstranets samt RFP-systemer, hvorfor en baggrund i hotelbooking, hotelreception eller en central hotelbooking afdeling er den optimale indgangsvinkel. Derudover er du fortrolig med Excel på et højt niveau.

OM OS
Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med ordnede forhold i et motiverende arbejdsmiljø. Hos Arp-Hansen Hotel Group bliver du en del af lille team hvor service, udvikling, effektivitet og faglig stolthed er i højsædet, og hvor vi alle sigter mod at skabe de mest optimale rammer for vores hoteller og samarbejdspartnere.
Arbejdstiden er 37 timer om ugen, mandag til fredag fordelt efter vagtplan i tidsrummet 08.00 til 17.00 på adressen Nybrovej 75, 2820 Gentofte.

Arp-Hansen Hotel Group består af privatejede og centralt beliggende hoteller, der omfatter Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Imperial Hotel, Grand Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels samt Københavns helt nye luksus hostel, Steel House Copenhagen.

Arp-Hansen Hotel Group dækker cirka 22 % af hotelkapaciteten i København og råder desuden over 100 møde- og konferencelokaler. Arp-Hansen Hotel Group opfører et nyt Wakeup-hotel på en særdeles central beliggenhed – i København. Det nye hotel bliver på 585 værelser placeret på hjørnet af Bernstorffsgade og Kalvebod Brygge og forventes at være klar til åbning i sommeren 2018. Med det nye hotel har koncernen i alt 4.500 værelser i København og Aarhus.

Koncernens målsætning er: At være blandt de bedste i branchen, når det gælder kvalitet og service, samt tilfredshed hos gæster og medarbejdere.

Koncernens strategi er: At udvikle og drive spændende hotelprojekter.

Koncernens filosofi er: Unikke bygninger – unik beliggenhed – unikke hoteller på de bedste adresser.

Koncernens værdigrundlag er: Tillid – nærvær – vilje til nyskabelse.

Hjemmeside: www.arp-hansen.dk

Kontakt os

Tine Skjalm-Rasmussen
Revenue Manager
45970500

Søg stillingen

Ansøgningsfrist: 17-07-2017
Stillingstype: Booking og konference
Tiltrædelsesdato: 01-09-2017

 

 

 

LEAVE A REPLY