Home Nyheder Kokke- og tjenerfinale

Kokke- og tjenerfinale

0
SHARE

I semifinalen på Kold College i Odense skulle 20 deltagere på to timer tilberede en ret til fem couverter fra en udleveret råvarekasse. De skulle arbejde alene og måtte kun medbringe personligt værktøj og udstyr.

 

De ti kokke, der løb med en finaleplads er Lasse Starup Petersen, og Claus Jørgensen, Restaurant Ti-Trin-Ned, Fredericia, Jakob Spolum, Munkebo Kro, Ninna Bundgaard Christensen, Comwell Kolding, Brian Mark Hansen, Christiansholm Slot, Klampenborg, Kristina Korsgaard Wolf, Geranium, København, Magnus Mondrup Knudsen, Castenskiold Mad & Natklub, Århus, Nicolas Min Jørgensen, Globen Flakket, Århus, Daniel Kruse, Stammeshalle Badehotel, Bådsted og Morten Kjer Petersen, Restaurant Lecoq, Århus.

 

16 af de største tjenertalenter dystede i kategorier som flambering, identificering af vin, præsentation af kold buffet og champagneåbning med sabel. De fem finalister er Heine René Egelund, Sortebro Kro, Odense, Tabita Mortensen, Restaurant Ti-Trin-Ned, Fredericia, Peter Pepke, Geranium, København, Lars Spring, Restaurant Saison i Hellerup og Lumskebugten i København, samt Anders Regout, Hotel Frederiksminde, Præstø.

 

Årets Kok og Årets Tjener finalen afholdes den 18. marts i forbindelse med Food Expo i Herning.

Skrevet af Flemming Juul