Home Nyheder Kampagne skal hente tyskere til Jylland

Kampagne skal hente tyskere til Jylland

0
SHARE

Målet er at trække flere tyske turister til Jylland i ydersæsonen, og vejen dertil er bundet sammen af Hærvejen, historiske besøgssteder samt specialpriser på både forplejning og overnatning.

 

De tre regionale turismeudviklingsselskaber er gået i offensiven med et nyt kampagnesite, der ikke kun præsenterer historiske og kulturelle besøgssteder i Jylland, men også gør det muligt at booke sig direkte ind på de jyske kroer og hoteller til specialpriser.

 

Det er Hærvejen fra Frederikshavn til Flensborg, der binder det nye onlinefremstød sammen. men kampagnen lægger ikke op til, at tyskerne skal vandre hele vejen fra Flensborg til Frederikshavn. Derimod satser turismeudviklingsselskaberne på, at de tyske gæster vil køre eller flyve til Billund, og derefter besøge seværdigheder, hoteller og kroer i alle tre regioner fra nord til syd.

 

”Vi har sat fokus på en målgruppe, der har stor lyst til at dykke ned i kultur, historie, gastronomi, natur og oplevelser. Samtidigt er det et publikum, som ikke ønsker traditionelle overnatningsformer såsom feriehuse eller camping. Derfor er Danske Kroer og Hoteller gået med i samarbejdet for at udbyde et bredt netværk af

overnatningsmuligheder,” fortæller Sisse Wildt, marketingchef hos VisitNordjylland.

Skrevet af Flemming Juul