Home Nyheder Kærlighed ved første ferie

Kærlighed ved første ferie

0
SHARE

gallery_greece-rhodes-kolymbia-sensimar-imperial-resort-spa-by-atlantica__0281142_16030301351.400 danskere har søgt om at deltage i Star Tours eksperiment ‘Kærlighed ved første ferie’, hvor to møder hinanden for første gang på et parhotel.

De to personer er nu udvalgt af Star Tour og parterapeut Katrine Axholm. Søndag flyver de på hver sit fly til Rhodos, hvor de på en uge skal forsøge at få kærligheden til at blomstre.

Star Tour har høje forhåbninger til, hvad eksperimentet kan føre til, og rejsebureauet har tilbudt parret at betale en eventuel bryllupsferie.

Katrine Axholm: ”Det vigtigste er at forventningsafstemme, inden de tager af sted. Hvis den ene vil på storbyferie og den anden vil ligge på stranden, kan det være svært. Der skal forhandles, så begge får noget af det, de ønsker sig. Dernæst skal de tale sammen undervejs, så de afstemmer ønskerne, så uenigheder ikke bliver til skænderier”.

Identiteten af de to personer offentliggøres mandag den 9. maj, hvorefter parforholdet kan følges på Facebook og Instagram.

Facebook-side: https://www.facebook.com/events/851131281676589/

Selve turen går til Kolymbia på Rhodos, hvor parret skal bo på 5-stjernede Sensimar Imperial Resort & Spa.