Home Nyheder Jyske charterrejsende vælger Aalborg

Jyske charterrejsende vælger Aalborg

2
SHARE

Ifølge TV2/Nord er det først og fremmest midtjyder, der danner basis for den betydelige vækst, som ifølge Jysk Analyse A/S er på 30.000 flere charterrejsende end sidste år, hvilket bringer det samlede antal charterrejsende fra Aalborg Lufthavn op på 160.000 i år, skriver epn.dk.

 

Marketing- og kommunikationschef Rikke Mølgaard fra Aalborg Lufthavn understreger, at lufthavnen nu er blevet en væsentlig aktør på chartermarkedet.

 

Flertallet af de nye charterkunder kommer fra andre områder end Region Nordjylland. Ikke mindre end 52.000 af gæsterne kommer fra Midtjylland, hvilket næsten er en fordobling i forhold til sidste år.

 

Analysen fra Jysk Analyse A/S viser, at der er et potentiale på en kvart million danskere, som vil overveje at rejse fra Aalborg Lufthavn. Nu er det et spørgsmål om det rette udbud, der gør, om midtjyderne vælger Billund eller Aalborg.

Skrevet af Flemming Juul

2 COMMENTS

  1. Tror pokker folk kører til Ålborg, når de kan lokke med gratis parkering. Godt hjulpet af en gang skjult offentligt støtte.Men det er pisse unfair over for andre lufthavne der er drevet rent kommercielt.

    http://www.aarhusportalen.dk/default.asp?Id=251&AjrDcmntId=24825
    “Aarhus Lufthavns direktør, Ole Paaske, mener, at en del af Aalborg Lufthavns succes skyldes skjulte, offentlige tilskud på ca. 15 mio. kr. om året, fordi lufthavnen har adgang til flyvevåbnets anlæg til, hvad han kalder »en absurd lav pris«”

  2. Selvfølgelig er det gratis parkering som gør forskellen, og det selv om lufthavnen ligger centralt i byen med busafgange til normalpriser, det burde vel lære de øvrige jyske lufthavne at stoppe med de latterlige store P gebyrer, selv om de ligger på larstyndskidsmark – bare en extra skat

Comments are closed.