NYT JOB

Senior Manager – EASA Part M

With reference to our Group Vice President – Airworthiness and Maintenance, you will be based at our regional office in Billund as a part of our EASA Part M, CAMO department.

Product Manager

Become the champion of PHAROS - Infare's flagship product.

Ambitiøs og dedikeret controller til udfordrende stilling

Til en af vores kunder, som er et luksuriøst ikonisk 5-stjernet designhotel, beliggende centralt i København, søges dedikeret controller til udfordrende stilling, hvor du bliver en aktiv del af hotellets øverste ledelse.

Fuldtids rejsekonsulent til skræddersyede kvalitetsrejser til Japan

Vil du gerne kalde dig ekspert, og vide meget om et land frem for at vide lidt om mange lande? Så er et job som sælger hos vores kunde måske noget for dig!

Erfaren gruppemedarbejder til Japan-rejser i et stærkt ekspanderende bureau

Grundet travlhed og stor succes ekspanderer gruppeafdelingen. Vil du kalde dig ekspert, og vide meget om et land, frem for at vide lidt om mange lande? Så er dette jobbet til dig.

Sælger til vores forretningsafdeling søges

Vi søger 1 ny kollega til vores team i Charlottenlund, som kan assistere vores forretningskunder.

Unique Travel søger passioneret Rejsekonsulent

Nu har du en enestående mulighed for at komme med i Team Unique Travel, et ungt hold, der stræber efter at give rejsebranchens bedste service, og individuel rejserådgivning til Unique Travels kunder.

Cirkusbygningen Konference & Event søger en Konference- & Eventkoordinator

Kunne du tænke dig at arbejde med salg, planlægning, koordinering og afvikling af events og konferencer i Cirkusbygningens magiske rammer? Så er det nu du har chancen!

Centrum Personale søger for kunde – Administrativ medarbejder til luftfartsselskab

Har du erfaring fra et luftfartsselskab? Og kan du lide kombinationen af administrativt arbejde og kundekontakt? Har du lyst til at blive en del af en virksomhed, der sætter dig godt ind i området for claims og customer cases? Og som tilbyder gode forhold for sine medarbejdere? Så er dette en jobmulighed for dig;

VR Travel søger en IT programmør

Kulturen i VR Travel er dynamisk og proaktiv, hvilket vil sige, at vi ikke blot giver kunderne, hvad de ønsker – men mere til. Vi stræber konsekvent efter at tænke lidt videre, og vi søger således en IT programmør, for at understøtte strategien.

Technical Instructor til Air Greenland Training Academy (AGTA)

Med reference til Director of Training, søger Air Greenland Training Academy (AGTA) i Nuuk en instruktør med tiltrædelse snarest muligt.

NYT JOB