Home Nyheder JetBlue kritik af manglende Norwegian licens

JetBlue kritik af manglende Norwegian licens

6
SHARE

jet-blue”Det kaster et negativt lys over USA’s forpligtelse til at følge loven og leve op til Open Skies aftalerne når de amerikanske myndigheder endnu ikke har godkendt ansøgningen fra Norwegian Air Internationals (NAI) om godkendelse af flyvninger til USA”.

Sådan lyder det i et brev til USAs transportminister Anthony Foxx fra det New York baserede flyselskab JetBlue.

Flyselskabets vicepræsident James Hnat er bekymret for, at den fortsatte forsinkelse vil føre til negativ gengældelse mod amerikanske flyselskaber, der ønsker at udvide deres rutenet under reglerne om Open Skies, der er vedtaget af EU og USA i fællesskab,

Han nævner, at JetBlue kunne have planer om etablering af transatlantiske ruter, men at uenigheden mellem EU og USA med hensyn til NAI, kunne bringe de nødvendige tilladelser i fare.

6 COMMENTS

  1. Mystisk udspil – med mindre JetBlue vil til at gøre brug af samme model med social dumping…

  2. Insider: Om du ikke vet hva social dumping er, eller om det et intenst ønske om å sverte Norwegian kan jeg bare spekuler i (Sterk mistanke om at det er det siste du er ute etter?) . Likevel; Det blir ikke social dumping om du så skriver tusener av sure “gulp” her i Take-Off eller andre i andre fora.

  3. Helt enig. Jet Blue er åpenbart et anstendig selskap, imotsetning til the 3 big bullies i USA, pluss et par europeiske.– Hva SAS-ansatte “insider”, babler om, skjønner vel bare han selv. Saken er en korrupsjonsskandale, som ALPA og konkurrentene står bak.

  4. Hvis bare Norwegian ville lade ansatte være ansat i firmaet og ikke i flere bogus-vikarbureauer ville der ikke være noget problem.

    Den nuværende konstruktion er for at svække den enkeltes sikkerhed, ligesom man kan benytte kreative modeller for skattebetaling. Vel også derfor man tog strejken sidste år. Man gør det ikke medmindre der er en grund. Low cost carriers har en model, hvor de får ekstremt billige fly fra fabrikkerne, presser de lokale lokale lufthavne, presser de ansatte osv.

    Alt sammen i vækstens navn. Vækst, der måske genererer arbejdspladser, men ikke genererer penge.

Comments are closed.