Home Nyheder International pris til Norwegian

International pris til Norwegian

4
SHARE
Peter Harbison overrækker prisen til Bjørn Kjos.

Norwegian er kåret til ’Årets flyselskab’ ved CAPA Global Aviation Summit, der blev holdt i London torsdag aften.

Dommerpanelets begrundelse var Norwegians innovative og fremtidsrettede lavprisstrategi, internationale ekspansion og banebrydende indfasning af den nye flytype Boeing 737 MAX, som muliggør interkontinentale rejser med mindre fly.

Norwegians koncernchef Bjørn Kjos modtog prisen i London: ”Det er en glæde at modtage prisen på vegne af alle vores dedikerede medarbejdere. Jeg er stolt over, at Norwegians lave priser, nye brændstofeffektive fly, gode service og globale ekspansion bliver anerkendt af branchekollegaer. En pris som denne giver ekstra motivation til at fortsætte med at arbejde for, at alle skal have råd til at flyve”, sagde Bjørn Kjos.

”Norwegians innovationsevne og brug af teknologi har ændret luftfarten. Norwegians strategi har bidraget til betydelig værdiskabelse, og selskabet er i færd med at udvikle sig fra et europæisk lavprisselskab til et globalt selskab, som stadig flere rejsende kender”, sagde Peter Harbison, Executive Chairman af CAPA.

CAPA – Centre for Aviation – er en førerende leverandør af analyser inden for luftfart

4 COMMENTS

  1. Fantastisk. Norwegian vinner priser hele tiden. Hvor lenge kommer det til å gå, før sure SAS-ansatte kommer med en eller annen kommentar, nå?

  2. Stort tillykke Erik/Timber/Jonas eller hvad du nu hedder. Altid dejligt når man vinder en pris. At den så kommer fra noget der hedder CAPA, som de færreste nogensinde har hørt om er en mindre detalje

    • Takk,daniel, pierre, ole, diavel, eller hva du som SAS-ansatt, velger å kalle deg. Underlig at du ikke mener at denne prisen et ubetydelig?..Men det mener du jo. CAPA er en organisasjon av alle flyselskap, som verdsatte Norwegians transformasjon fra et lite selskap,til en global player. Og deres innovasjon på alle måter, samt det er blitt skandinavias største flyselskap. Musikk i dine SAS-ansattes ører?

LEAVE A REPLY