Home Nyheder Hvad bli’r der af pengene?

Hvad bli’r der af pengene?

0
SHARE

Det er så som så med festen, hvis de besøgende i sommerparker taber deres værdigenstande. Selv om de ender blandt parkernes hittegods, er det ikke sikkert, at værdierne kommer tilbage til de rette ejermænd, fortæller bt.dk.

Søndagsavisens journalister har indleveret punge med kontanter som hittegods i sommerparker flere steder i landet og i tre af fem parker forsvandt enten pungene eller pengene siden. En pung, der blev afleveret i Bon Bon Land i Holme Olstrup, blev tilbageleveret til journalisten, men der manglede 200 kr.

 

Pressechef Torben Plank siger til Søndagsavisen, at episoden kaster en ubehagelig mistanke på personalet.

Pa Dyrehavsbakken forsvandt to punge, der blev afleveret som hittegods på forskellige restauranter. Her siger direktør Arne Høy-Nielsen, at den ene pung angiveligt ikke er blevet afleveret og han mener, at en kunde måske har sneget sig ind bag baren under travlheden.

 

I Ree Park Ebeltoft Safari blev der afleveret to punge til to ansatte, men kun den ene dukkede op igen. Her mener en talsmand for parken, at den anden må være forsvundet i vrimmelen, og den PR-ansvarlige Karen Dubery siger til Søndagsavisen, at en dag med 2.200 gæster går tingene rigtig stærkt.

Skrevet af Flemming Juul