Home Nyheder Hurtig afklaring for SAS-funktionærer

Hurtig afklaring for SAS-funktionærer

1
SHARE

Derfor stiller han krav om et hurtigt forhandlingsforløb med ledelsen, og afviser i øvrigt enhver snak om lønnedgang. Han mener, at både ledelse og medarbejdere er bedst tjent med en hurtig afklaring og håber på at blive indkaldt til møde allerede i næste uge, skriver business.dk.

 

Den fornyede usikkerhed blandt de ansatte kommer efter at SAS-ledelsen i forbindelse med halvårsregnskabet meddelte, at yderligere 1000-1500 skal afskediges og at flyvende personale skal gå ned i både løn og pension med 10-20%.

 

Fischer mener ikke, at en lønreduktion løser noget, og at ledelsen er ved at spare alt væk i stedet for at præsentere en udviklingsplan, som medarbejderne længe har rykket for og stillet forslag til.

 

SAS-ledelsen er i gang med forhandlinger med piloter og man vil indkalde kabinepersonale i god tid inden overenskomsten udløber 1. marts.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. “En lønreduktion løser ikke noget”, mener Nicolas Fischer. Hør nu her: For at bruge en desværre aktuel metafor, er SAS en bomberamt soldat på den internationale luftfarts slagmark. Soldaten kan reddes, men de indre blødninger skal stoppes nu, inden han bløder ihjel. Ingen har sagt eller tror, at en lønnedgang ALENE løser noget, men firmaet bløder penge. Dette er blot et af flere huller, der skal lukkes. Kan en behjertet sjæl ikke snart hviske navnet “Sterling” i øret på denne Don Quijote, inden han koster sine kollegaer deres arbejde?

Comments are closed.