Home Nyheder How2cruise medlem af ’Profil-familien’

How2cruise medlem af ’Profil-familien’

0
SHARE

”Siden overtagelsen af Profil Rejser har Travel House bl.a. implementeret nye bookingsystemer, er flyttet til en ny adresse og har fået tilpasset ledelse og organisation til fremtidens krav.  Bestyrelsen i Travel House A/S vil tilknytte flere aktiviteter inden for de segmenter i rejsebranchen, vi tror på. Der er ingen tvivl om at branchen kommer til at opleve en stærk konsolidering de kommende år, og Travel House koncernen står parat til at tage del i de muligheder der opstår”, siger han.

”Vi ser krydstogtsegmentet som yderst interessant med mange muligheder. Der er endnu ikke mange i branchen der har den fornødne ekspertise, og derfor er aftalen med How2cruise særdeles attraktiv for os”; siger adm. direktør i Profil Rejser, Peter Rasmussen.

 

De fælles kompetencer og muligheder der nu opstår, er klart attraktivt for den fortsatte ekspansion af How2cruise, der i en årrække har været en af landets hastigst ekspanderende krydstogtspecialister.

 

Jesper Boas Smith, ejer af BVTravel Group siger:

”Tiden er kommet til at adskille How2cruise fra vores øvrige cruiseaktiviteter i BVTravel Group regi. Begge brands har behov for 100% fokus, hvis vi skal sikre den optimale udvikling for begge virksomheder. Denne løsning er til gavn for både kunder, leverandører og ikke mindst de ansatte. How2cruise er i dag mere end stærk nok til at stå på egne ben, og jeg tror på en hurtigere og bedre udvikling af virksomheden i Travel House regi. Denne aftale er en klassisk win-win situation for begge parter”.  

Skrevet af Flemming Juul