Home Nyheder Hotelkæde fortsætter vokseværk

Hotelkæde fortsætter vokseværk

0
SHARE

kimpton hotels Amara Spa and ResortDen amerikanske Kimpton-kæde, der tilskrives æren for at have opfundet begrebet ’boutique-hoteller’, har netop åbnet sit hotel nr. 59.

Et rødt ørkenlandskab, en restaurant og en saltvandspool er nogle af de tilbud, der venter på Kimptons nyeste hotel, Amara Resort and Spa, i Arizonas ørken. Det luksuriøse boutique resort er det tredje Kimpton-hotel i Arizona.

Kimpton-kæden har de seneste år oplevet vækst i storbyerne, men er i stigende grad begyndt at fokusere på leisure-markedet, især resorts i USAs mest populære feriebyer.

“Amara Resort and Spa er en spændende tilføjelse til Kimpton, det repræsenterer ny udvikling med større fokus på leisure-markedet,” siger Karin Gert Nielsen, nordisk chef for Kimpton Hotels. Hun tilføjer: “Arizona er en meget attraktiv destination med et behageligt klima i store dele af året, det karakteristiske røde ørkenlandskab og fredfyldte omgivelser.”

Amara Resort and Spa tilbyder også de særlige Kimpton-services, som den daglige wine hour fra 17 til 18, gratis kaffe og te i den hyggelige lobby, yogamåtter på alle værelser, lånecykler og kædens særlige kæledyrsservices.