Home Nyheder Hoteldirektør formand for Dansk Erhverv

Hoteldirektør formand for Dansk Erhverv

0
SHARE
Jens Mathiesen.
Jens Mathiesen.

Dansk Erhverv har valgt adm. direktør Jens Mathiesen fra Scandic Hotels i Danmark som ny formand for organisationens 17.000 medlemsvirksomheder.

Selv siger Jens Mathiesen, at hans vigtigste opgave som formand bliver at fungere som en samlende person, både i forhold til den strategi, der er lagt, og i forhold til medlemmer og medarbejdere i Dansk Erhverv, skriver business.dk.

Hans karriere har hovedsageligt været i hotelbranchen, hvor han inden Scandic Hotels bl.a. har fungeret på ledende poster i Choice Hotels Denmark og Remme­n Hotels. Ud over bestyrelsesposten i Dansk Erhverv, sidder han i bestyrelsen for Wonderful Copenhage­n, i formandskabet for Vækstforum Hovedstaden og i bestyrelsen for Scandic Hotels A/S.

Med erfaring fra turismen får Dansk Erhverv en formand med viden om det vigtige i de rette rammevilkår, som ligger Jens Mathiesen meget på sinde. Det er, siger han, afgørende at justere erhvervslivets rammebetingelser, hvis Danmark fortsat skal være konkurrencedygtig i den globale konkurrence.

Han bliver den tredje formand for Dansk Erhverv siden fusionen mellem Dansk Handel & Service og HTS i 2007. Han overtager formandsstolen fra direktøren for F-Group og Fona-butikkerne, Michael Kjær, som har haft pladsen de seneste seks år.