Home Nyheder Horesta-formand morer sig over Ligestillingsrådet

Horesta-formand morer sig over Ligestillingsrådet

2
SHARE

Af Jens Zimmer Christensen
Formand, Horesta

 

Bella Centers adm. direktør, Arne Bang Mikkelsen, har de seneste dage været i skarp konkurrence med Ole Sohn om at være den mest omtalte person i medierne.

 

Mikkelsen optrådte tirsdag aften i den bedste sendetid på de store tv-kanaler og blev både før og efter kimet ned af journalister, som vil have kommentar til, at han tilsyneladende diskriminerer mænd ved at have indrettet en kvindeetage på Bella Sky.

 

Baggrunden er en afgørelse i Ligebehandlingsnævnet. En mand har klaget til nævnet over, at hans køn ikke har adgang til 20 af de 814 værelser på hotellet. Det er diskriminerende, mener han, og Ligebehandlingsnævnet gav ham ret.

 

Formanden for nævnet, Tuk Bakker, står selvfølgelig ved afgørelsen. Men kan måske alligevel godt se det komiske i den, for hun skyndte sig tirsdag at sige, at hotellet jo kan søge om dispensation i Ligestillingsministeriet.

 

Hvor ville det være fantastisk, hvis dette var nationens største problem og udfordring. Så kunne vi alle sove roligt om natten. Vi befinder os midt i en europæisk og amerikansk gældskrise af uanede dimensioner, og vi har en arbejdsløshed på 240.000 med risiko for en betydelig forværring til næste år.

 

Alligevel bruger vi det meste af tiden på at diskutere en 20 år gammel sag om penge fra Moskva – og 20 værelser på et københavnsk hotel.

 

Så længe de mandlige gæster har 794 andre værelser at vælge imellem af samme standard, er det ærligt talt svært at se problematikken. Og handler det om, at en mandlig gæst i ny og næ gerne vil have en større hårtørrer, så kan hotellet sikkert godt klare det.

(kommentaren er hentet fra Horestas hjemmeside)

Skrevet af redaktionen

2 COMMENTS

  1. Personligt er jeg fuldstændig ligeglad, men man kunne dog lege lidt med tanken et øjeblik. Hvad om det var omvendt, altså en ren herreetage eller en danskeretage for den sags skyld, den ene er ikke mindre diskriminerende end den anden…

  2. Det er jo helt i skoven.. Hvad bliver det næste?
    Skal vi mænd også kræve at benytte kvindernes omklædningsrum i offentlige instutioner?
    Nej nu står verden ikke længere.
    Synes det er helt fantastisk vi tager hensyn til kvinderne, og andre kulture, hvor kvinder ikke har lige vilkår med mænd.
    Håber de nyder deres ophold på Bella Sky!

Comments are closed.