Home Nyheder Hong Kong-rederi køber 10 cruise-skibe

Hong Kong-rederi køber 10 cruise-skibe

0
SHARE
Star Cruises Global Class.
Star Cruises Global Class.

Genting Hong Kong har bestilt 10 krydstogtskibe hos tyske Lloyd Werft Group. Orden omfatter to megaskibe til Star Cruises og otte skibe til Crystal Cruises.

Star Cruises nydesignede Global Class er på 201.000 bruttotons med plads til hver 5.000 passagerer. Leverancen starter mellem 2019 og 2020 med et skib om året til at starte med og siden to skibe årligt.

De to første skibe er designet specielt til det kinesiske marked: “Passagerer på vores Global Class skibe får international top-service verden over i omgivelser, hvor de kan føle sig hjemme med hensyn til mad, kultur, shows og udflugter,” siger Tan Sri Lim Kok Thay, formand for Genting Hong Kong.

Genting Hong Kongs brands inkluderer Crystal Cruises for det internationale luksusmarked, Dream Cruises for det asiatiske luksusmarked og Star Cruises for det generelle krydstogtmarked.

For at kunne producere tilstrækkeligt med skibe hurtigt nok til det hastigt voksende marked, har Genting købt fire skibsværfter i Tyskland for at danne Lloyd Werft Group, som får kapacitet til at bygge to megaskibe over 200.000 tons og et mellemstort skib på 50.000 tons om året.