Home Nyheder Her ta’r danskerne på efterårsferie

Her ta’r danskerne på efterårsferie

0
SHARE

apollo-feieDanskerne har købt efterårsrejser som sjældent set tidligere. Hos Apollo søger chartergæsterne til Kreta og Mallorca, mens storbyrejsende ta’r til London eller Rom. Hos momondo.com er London også i top men trumfes af Barcelona.

Apollo har solgt størstedelen af rejserne til efterårsferien og igen er det Kreta, der topper, men også Mallorca og Fuerteventura er populære destinationer til årets (måske) sidste D-vitamin indsprøjtning.

”På charterfronten kan vi næsten melde udsolgt fra danske lufthavne. Der er få pladser her og der, men dem forventer vi solgt meget snart,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

På listen over storbydestinationer ligger London helt i top, men også Rom, Barcelona og New York tiltrækker mange på fleksible rejser med Apollo.
Hos rejsesøgemaskinen Momondo er billedet stort set det samme, men her ligger Barcelona over London i antal danske søgninger på rejser i efterårsferien.

”Storbydestinationer hitter stort i efteråret. I forhold til sidste år slår Barcelona London som den mest populære og med Malaga i Top 3 tyder det på, at danskerne ikke er færdige med sol og varme trods vores ’indian summer’. Paris er røget ud af Top 5, og New York er sprunget fra en 8. til en 4. plads,” forklarer Lasse Skole Hansen, PR Manager hos Momondo.

Top 5 charterdestinationer hos Apollo: 1) Kreta, 2) Mallorca, 3) Fuerteventura, 4) Gran Canaria og 5) Tenerife.

Top 5 storbydestinationer hos Apollo: 1) London, 2) Rom, 3) Barcelona, 4) New York og 5) Prag.

Top 5 destinationer hos Momomdo: 1) Barcelona, 2) London, 3) Malaga, 4) New York og 5) Rom.