Home Nyheder Her møder man danskere på sommerferien

Her møder man danskere på sommerferien

0
SHARE

Januar og februar er de måneder, hvor flest danskere sikrer sig årets sommerferie – og i år har rekordmange allerede planlagt og bestilt en af årets vigtigste ferier.

”Vi har haft rigtig travlt de seneste måneder, og nu er det vores gæster, der har rigtig travlt, hvis de stadig vil nå at have lidt at vælge imellem i højsæsonen. Udvalget af rejser bliver ganske enkelt mindre og mindre hver dag”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours

”Jeg tror mange husker sidste års sommer, der mest af alt mindede om efterår. De, der ikke havde bestilt rejsen i god tid, kom ikke af sted, for der var ikke flere rejser at få – og hvis de gjorde, betalte de en høj pris, og det vil de undgå i år”, siger han.

Danskerne søger i stigende grad mod Spanien, Grækenland og Portugal, der lige nu ligger i toppen over rejsemål for sommeren 2017.

”Når rejsemålet er bestemt, kommer spørgsmålene hvor skal man bo? Mange børnefamilier søger den nemme løsning. På nogle hoteller garanterer vi direkte transfer fra lufthavnen, og det er vigtigt. Til gengæld vælger færre og færre All Inclusive på hotellet”.

”De vil allerhelst ud at opleve lokalmiljøet og spise på autentiske restauranter for eksempel prøve en af de små tapas-barer i Spanien. Og her kan børnene sagtens være med. All Inclusive er stadig populært, men efterspørgslen falder i forhold til sidste år, siger Peder Hornshøj