Home Nyheder Her er der mest sol for pengene

Her er der mest sol for pengene

0
SHARE

I_0176167En analyse fra Star Tour giver overblik over priserne i juni. Her vinder Tyrkiet, hvor man kan få 24 soltimer om ugen for hver tusind kroner, man skal betale. Det er næsten dobbelt så meget sol som i Italien med knap 13 timers sol. 

”I år priserne til Tyrkiet på et historisk lavt niveau, og samtidig kan man forvente flere solskinstimer end på andre feriemål”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for Star Tour.

Ifølge Ole Stouby fra Travelmarket.dk, er priserne for charterrejser ekstraordinært lave i juni. Derfor giver det mening at rejse i denne måned.

”Priserne i juni er lavere end tidligere år, så det rykker ved, hvornår det bedst kan betale sig at tage af sted. Men selv i juni skal man være opmærksom på, at der er store forskelle i både temperatur og antal solskinstimer”, siger Ole Stouby.

På andenpladsen kommer Bulgarien, men også Grækenland kan være med i toppen: ”De sydøstlige, græske øer som Rhodos, Samos og Kos har masser af solskinstimer, og samtidig er priserne lave i år”, siger Nikolai Johnsen.