Home Nyheder Han ville til Aalborg, men kom til Oslo

Han ville til Aalborg, men kom til Oslo

1
SHARE

Danske Per Hauge ville den 6. april fra Malaga til Aalborg med Norwegian. Han tjekkede bagagen ind, men ved gaten ville systemet ikke godkende han boardingpas. Det ignorerede personalet og lod ham gå ombord.

Her vise det sig så, at en anden passager havde fået tildelt samme sæde som Per Hauge, men det klarede personalet, ved at anvise Hauge et andet sæde, skriver finans.dk.

Flyrejsen gik godt, men ved landingen opdagede Hauge, at det ikke var Aalborg, man var ved at lande i, men en snedækket Oslo Lufthavn.

Det var en fejl, som ikke burde kunne ske, men nu ville Per Hauge altså gerne til Aalborg, så han kunne komme hjem til Skive. Norwegian ville imidlertid ikke sende ham med et fly samme aften. I stedet blev han indlogeret på hotel og sendt med fly til Aalborg via København næste dag.

Norwegian har tilbudt ham en kompensation i form af en check på 2.000 cashpoints, der kan benyttes hos Norwegian.

Hos Norwegian beklager man sagen, og man vil nu undersøge den nærmere.

1 COMMENT

  1. Denne historie var i Jyllands-Posten, i går. Heraf fremgår det at Daniel Kirchhoff, Norwegians svar på Saddam Husseins ” komiske Ali” , menteat det ikke var nogen sikkerhedsrisiko at lade Per Hauges bagage blive i flyet til Aalborg, selvom Per Hauge ikke var med dette fly. Jeg ved ikke hvordan man normalt gør på Norwegian, men de fleste seriøse flyselskaber ville læsse bagagen af hvis ejermanden ikke dukker op.

Comments are closed.