Home Nyheder Hård kritik af mad på krydstogt

Hård kritik af mad på krydstogt

0
SHARE

Ifølge ekstrabladet.dk er det især skibenes afternoon tea, betjeningen i restauranterne og vin-sortimentet, som den årligt udkommende ’Berlitz Complete Guide to Cruising and Cruise Ships’ beskriver som ’af ringe standard’.

Douglas Ward, der er manden bag den berømte guide, nævner blandt andet i sin kritik, at spisesalen, afternoon tea og udvalget af vin på RCI-skibene er særdeles ringe. Han mener, at årsagen er, at rederiet bruger færre penge på passagerernes mad and andre store rederier.

Han fortæller, at mange passagerer klager over madens standard, som ikke lever op til det, man kan forvente, når man læser rederiets brochuremateriale. Det nævnes, at der benyttes billige kødudskæringer og svinekød i stedet for oksekød eller lam.

Desuden går kritikken på, at rederiet nedprioriterer grøntsager og de gode krydderier, samt at kvaliteten af desserter og kager er lav og at der er mangel på frisk fisk.

RCI får sammen med Carnival kritik for deres betjening og service, som angiveligt skyldes utrænet personale, som ’ikke kan beskrive en sauce og hælder vin op, som var det Coca Cola’.

Modpolerne og topscorere indenfor det kulinariske skulle ifølge guiden være Cunard, Celebrity og Princess Cruises rederierne.

Skrevet af Flemming Juul