Home Nyheder Høj belægning på Asien-ruter

Høj belægning på Asien-ruter

1
SHARE
Med over 80 pct. af sæderne fyldt har SAS en højere kabinefaktor på sine ruter til Asien end for selskabet generelt, og i en pressemeddelelse i går oplyser SAS, at interessen for selskabets vinterprogram til destinationer i Asien er meget stor, skriver Børsen i dag. 
Vinterrejseplanen, som indledes 27. oktober, indeholder i år også afgange til Delhi i Indien. Dertil kommer klassikerne som Bangkok i Thailand og Beijing i Kina. 
 
 
»I år ser vi frem til inkluderingen af Delhi i programmet. Der er en stor interesse for ruten – både blandt feriegæster og forretningsrejsende,« udtaler CEO for SAS International, Lars Sandahl Sørensen. 
En tilsvarende stor interesse er der for afgangene til Dubai, nævner SAS. Der vil fra oktober være tre ugentlige afgange til både Dubai og Delhi fra København. Til Bangkok er der mulighed for at hoppe på et SAS-?y fem gange om ugen fra København. 
Andre destinationer er Beijing, som betjenes med 10 afgange om ugen, hvoraf syv er fra Danmark og tre er fra Stockholm. En anden populær destination er Tokyo, hvortil SAS ?yver seks gange om ugen fra København. 
SAS oplyser, at efterspørgslen for selskabets ruter til Asien i sommerperioden har været stærkere end året før. 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

1 COMMENT

  1. Sjovt nok kunne vice president John Dueholm i sidste uge fortælle, at de havde en belægningsprocent på “over 90%” på deres longhaul-ruter. I betragtning af hvor SK flyver, må der være en belægningsprocent på mindst 100 på USA-ruterne, hvis Lars Sandahl Sørensens beskedne melding om “over 80%” på de asiatiske ruter er rigtig.

Comments are closed.