Home Nyheder Guitar-legende spiller i Tivoli

Guitar-legende spiller i Tivoli

0
SHARE
Mark Knopfler.
Mark Knopfler.

Den verdensberømte guitarist Mark Knopfler gæster Plænen i Tivoli søndag den 14. juni næste år. Billetter kan købes allerede fra på fredag.

I Tivoli vil Mark Knopfler spille velkendte Dire Straits-hits og numre fra sin egen solokarriere, bl.a. fra sit helt nye album, der udkommer næste år.

Der sættes 9.500 billetter til salg til et aflukket koncert-område på Plænen allerede fra på fredag, 3. oktober. Selv om man ikke køber billet til dette område, kan man nyde koncerten på afstand i Tivoli.

Mark Knopfler optræder med sit syv mand store band, hvoraf størstedelen har turneret fast med ham i næsten 20 år.

Mark Knopfler arbejder i øjeblikket i studiet med at lægge sidste hånd på det kommende album Tracker, der bliver hans 9. soloalbum. Som altid kombinerer han skæv lyrik med sit karakteristiske guitarspil. Det er en opskrift, der har ført til kæmpesucceser som Dire Straits-signaturalbummet Brothers In Arms fra 1985. Det solgte over 30 millioner eksemplarer og blev det første album, der solgte over en million cd’er, som dengang var det nye format. Singlen Money for Nothing blev nr. 1 i USA og blev den første musikvideo på engelsk MTV.