Home Nyheder Gudenåen skal tiltrække turister

Gudenåen skal tiltrække turister

0
SHARE

De vil satse på et nyt projekt, der skal samle indsatsen for at udvikle og markedsføre turismen i Gudenåkommunerne under overskriften ’VisitGudenå – en strøm af oplevelser’. Målet er, at omsætningen i de syv kommuner skal stige med 350 millioner kroner frem til 2015.

 

Naturligvis sætter den unikke natur omkring Gudenåen naturlige grænser for turismens vækstmulighederne. Det ny projekt om at udvikle og markedsføre turismen i Gudenåkommunerne ser derfor på Gudenåen i videre perspektiv og drejer sig langt fra kun om Gudenåen, men også om at skabe et fælles brand for hele det store Gudenåområde, som dækkes af de syv kommuner.

 

”Vi giver os selv den opgave at fortælle den fælles historie om ’en strøm af oplevelser’ i relation til alle syv kommuner”, siger turistchef Anne-Mette Knattrup fra VisitRanders. Ambitionen er at skabe et treårigt projekt med et samlet budget på mindst otte millioner kroner. Midlerne skal komme fra såvel EU som Region Midtjylland, kommunerne og turistvirksomhederne, og der er lagt sidste hånd på projektansøgningen, som pt. behandles politisk i de syv kommuner, Region Midtjylland og  i NaturErhvervsstyrelsen.

Skrevet af Flemming Juul