Home Jobbørs Gislev Rejser søger Rejseproducent

Gislev Rejser søger Rejseproducent

0
SHARE

 

Vi søger en erfaren og passioneret rejseproducent til primært at udvikle oversøiske rejsemål.

Som rejseproducent er du en del af et større udviklingsteam, som har det samlede ansvar for udvikling af vores rejsemål.

Din profil, baggrund og erfaring
Din succes er afhængig af både din selvstændighed og dine samarbejdsevner. Den rette kandidat har en kreativ tankegang, er udviklingsorienteret, kommercielt tænkende og har et stærkt kunde- og forbrugerfokus.

Som person er du drevet af en passion for at skabe oplevelser, som skal deles med andre. Det er vigtigt at du kan være en inspirerende kollega til teamet, idet dine resultater skabes både individuelt og sammen med andre.

Din tiltag til opgaven er struktureret og målrettet, krydret med gode logistiske og analyserende evner, idet du skal sikre helheden i rejsen.

Vi forventer du har kendskab til brancherelaterede reservationssystemer, gerne Travelize og Amadeus, og i øvrigt har stærke IT-kompetencer. Ligeledes kommunikerer du både mundtligt og skriftligt, på dansk, engelsk og gerne flere sprog.

Som rejseproducent vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af:

Rejseproduktion

  • Udvikle nye og forbedre eksisterende rejsemål, herunder rejsens indhold og kvalitet
  • Være opsøgende og orienteret omkring nyheder, events m.v. omkring egne rejsemål
  • Udarbejde sælgende og troværdige tekster til hjemmeside og kataloger
  • Samarbejde med hoteller, agenter og rejseledere
  • Økonomi- og kvalitetssikring af rejserne
  • Deltagelse på forbruger- og fagmesser
  • Prisfastsættelse og kalkulationer

Rejseafvikling/administration og opfølgning

• Ansvarlig for korrekt udarbejdede og opdaterede rejseplaner til rejseledere
• Afvikling af egne rejsemål
• Løbende overvågning og opfølgning på den enkelte rejses performance – initiativ og løsningsforslag til korrigerende handling ved afvigelser ift. mål

Det er rejseproducentens ansvar at sikre, at der er fokus på alle ovenstående arbejdsområder. Derfor skal man kunne arbejde fokuseret efter skarpe deadlines og følge
produktionshjulet, og ligeledes sikre en høj kvalitet inden for alle ansvarsområder.

Stillingen er en fuldtidsstilling og det forventes, at man ud over den daglige drift også indgår i den eksisterende vagtordning som udgør ca. 6 weekendvagter om året.

Interesseret?
Vil du vide mere kan du kontakte Lene Jensby-Lindegaard, HR Chef tlf. 63 27 10 30, eller send din ansøgning og CV pr. e-mail til: lj@gislev-rejser.dk mrk. Rejseproducent.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og derfor rekrutteres der løbende, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

 

Om Gislev Rejser
Vi tror på, at enhver rejse begynder med en drøm. Vores passion er at få den til at gå i opfyldelse. Vi elsker at rejse, og vi elsker at have andre med. Det har drevet
os i 71 år. Og det gør det stadig. Uanset om det handler om at opdage, udforske, eller gense andre dele af verden. Uanset om det er nært eller fjernt. Derfor bliver
rigtig mange af vores kunder med tiden til rejsefæller. Og derfor er vi mere end et rejseselskab. Vi er Danmarks første rejsefællesskab.
Gislev Rejsers hovedkontor og administration ligger i Ringe og har ca. 42 medarbejdere. Derudover har Gislev Rejser omkring 130 rejseledere og chauffører
tilknyttet. Det er en familieejet virksomhed, som gennem de sidste 70 år har leveret rejser af høj kvalitet. Læs mere på www.gislev-rejser.dk

www.gislev-rejser.dk – tlf. 62 29 12 10