Home Nyheder Fra Danmark til Kina for under 3.000 kroner

Fra Danmark til Kina for under 3.000 kroner

0
SHARE

Ifølge Dansk Flyprisindex ligger billetpriserne til Kina på et rekordlavt niveau uanset om man flyver fra Aalborg, Billund eller København.

Priserne på flybilletter til Kinas hovedstad Beijing er lavere end nogensinde, viser et pristjek fra Dansk Flyprisindex, der udgives af travelmarket.dk. Dansk Flyprisindex har tjekket prisudviklingen til Beijing hver måned siden 2009.

Prisen på en flybillet fra København til Beijing er helt nede i 2.300 kroner, og fra Billund er prisen 2.683, mens prisen fra Aalborg til Beijing er 2.806 kroner. Alle priserne er for returbilletter inkl. skatter og afgifter.

Kigger man på prisudviklingen i forhold til sidste år, er priserne i uge 12 faldet markant. Prisfaldet er på 28% fra både Billund og København. Det sker i en periode, hvor flypriserne på interkontinentale flybilletter ’kun’ er faldet med 15%.

Hver måned foretager Dansk Flyprisindex et pristjek fire uger før afrejse til 20 destinationer, og der beregnes gennemsnitspriser ud fra de i alt 12 årlige pristjek til følgende destinationer: Europa rejsemål: Amsterdam, Barcelona, Berlin, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Stockholm og Wien. Interkontinentale rejsemål: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney og Tokyo.

Pristjekket af flybilletter fra Aalborg til oversøiske destinationer startede først i juni 2016, og derfor er der ikke angivet tidligere priser fra Aalborg.