Home Nyheder Fortsat fald i priser på flybilletter

Fortsat fald i priser på flybilletter

0
SHARE

Sydney Opera HousePriserne på flybilletter er faldet de seneste år og er i 2016 på laveste niveau registreret nogensinde. Det viser et pristjek fra Dansk Flyprisindex.

Dansk Flyprisindex, der udgives af travelmarket.dk, er foretaget for afrejser i uge 24 og dækker priserne til 20 af danskernes mest populære rejsemål.

Fra Billund og København er billetpriserne faldet med cirka 20% siden 2011 for alle flyvninger i indekset. Og priserne er faldet med hele 10% i forhold til uge 24 i 2015.

For dem, der vil bruge Billund Lufthavn til at rejse ud i verden, er der ekstra gode nyheder. Flybilletter til Sydney (kr. 6.082) og til Bangkok (kr. 3.385) er de billigste, der nogensinde er målt i flyprisindeksets historie.

For adskillige andre er priserne de billigste nogensinde i uge 24. Blandt andet kan man flyve fra København til Beijing fra kr. 3.033, fra København til Johannesburg fra kr. 4.100 og fra København til Los Angeles fra kr. 2.806.

“Der er intet, der tyder på, at priserne stiger fra deres nuværende niveau – tvært imod. Konkurrencen på flybilletter er større end nogensinde, flere flyselskaber øger kapaciteten med større fly og flere ruter og samtidig er olieprisen på et lavt niveau,” siger direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk