Home Nyheder Formel E racerløb for elbiler

Formel E racerløb for elbiler

1
SHARE

Brooklyn Cruise Terminal bliver første hjemsted for Federation Internationale de l’Automobile, FIAs racerløb for E-racere – racerbiler, drevet af el-kraft.

Løbet gennemføres i New York bydelen den 16. og 16. juli 2017.

Alejandro Agag, stifter og topchef for Formula E: “Formula E rykker motorsporten til nye omgivelser og et rigtigt racerløb midt inde i New York vil tiltrække både lokale fra Brooklyn, fra hele New York og motorsportsfans fra hele verden, som ønsker at være vidner til det første FIA-godkendte Formula E løb – New York City ePrix”.

1 COMMENT

  1. Til lykke til de involverede. Endeligt ses et godt grønt initiativ. Et skrækscenarie og modstykke hertil er den tidligere arktiske perle Ilulissat, porten til det UNESCO anerkendte isfjord kompleks, hvor jeg har haft domicil i snart 2 dekader. Den lille by, der ikke er vej forbundet til andre steder, er i den grad blevet overtaget af motorkøretøjer, hvis drivkraft er baseret på fossile brændstoffer primært diesel. Da man ingen steder kan køre hen og skal på langtur, ja så kører man mange rundt og rundt i byen. Ja, det er så grelt at selv konfirmander bruger penge på taxa kørsel for at køre rundt i byen mange gange, så har man jo været på langtur. Slutresultatet af denne bil invasion er simpelt hen, at byen stinker af bilos. I et arktisk kuldeklima bliver bilos ofte hængende. Her skal tilføjes, at sygdom nr. 1 i Grønland generelt er sygdom i luftvejene! Så turister bør tænke sig godt om, hvis de tror, at de rejser til et område med ren arktisk luft. Hvad værre er, at politikerne her synes at tage en attitude af ligegyldighed!
    Endnu engang til lykke til Brooklyn og NYC med et godt initiativ.

Comments are closed.