Home Nyheder Første flysalg i 16 måneder

Første flysalg i 16 måneder

2
SHARE

air canada cseriesBombardier modtog sin første ordre i 16 måneder på producentens CSeries. Det var Air Canada, som hermed overskyggede Bombardiers planer om at nedlægge 7.000 stillinger.

Ordren lyder på 45 CSeries fly og en option på yderligere 30. Værdien er 3,8 milliarder dollars i listepris og er den første ordre på flytypen siden september 2014.

Den canadiske regering forhandler stadig med Bombardier om øget statsstøtte, men transportministeren afviser, at regeringen har lagt pres på Air Canada med hensyn til flykøbet.

Bombardier har nu 678 ordrer på CSeries.

Trods den nye ordre fortsætter Bombardier sin omstrukturering, som indbefatter reduktion på 7.000 stillinger over to år. Der er i alt 64.000 ansatte i selskabet.

2 COMMENTS

  1. Tillykke til Bombardier med de nye ordrer. Er overbevist om, at så snart Cseries bliver sat i drift hos diverse selskaber, og beviser hvilket vidunder den er, rent økonomisk m.m., så skal der nok komme flere ordre ind.

    Glæder mig personligt til at blive omskolet på dette fly i løbet af sommeren 🙂

  2. Tillykke med salget Bombardier. Er sikker på, at så snart Cseries er i daglig drift hos diverse flyselskaber, og har bevist at det virkelig er et godt nyt state-of-the-art produkt, der er meget brændstof besparende, så skal der nok komme flere ordre ind.

    Glæder mig personligt til at blive omskolet på denne flyver i løbet af i år 🙂

Comments are closed.