Home Nyheder Følg Kevin Magnussens Formel 1 løb

Følg Kevin Magnussens Formel 1 løb

1
SHARE
Kevin Magnussen.
Kevin Magnussen.

Top Tours er medejer af motorsportsrejsebureauet Rapido Travel og tilbyder rejser til alle Formel 1 løb med Kevin Magnussen og Renault som nyt trækplaster

Top Tours forestår alt omkring flyrejser, hoteller og transporter og Rapido Travel sikrer at gæsterne både før, under og efter en motorsportsrejse får kyndig vejledning og en unik oplevelse.

Adm. direktør Martin Bisp: ”Med ejerskab og nært samarbejde imellem Top Tours og Rapido Travel kan vi nu gøre motorsportsrejser interessant for endnu flere. Hvor rejserne tidligere primært var for de meget entusiastiske kan vi også tilbyde pakkerejser med yderligere ferieophold”.

”Det kunne være en Formel 1 rejse til natløbet i Singapore som forlænges med rundrejse eller strandferie på Bali, i Thailand eller Borneo. En anden mulighed kan være at oplevelser på Monza, Barcelona eller Monaco, der kan forlænges med et ferieophold eller et krydstogt. Abu Dhabi Grand Prix kan kombineres med ferie på Maldiverne og Silverstone Grand Prix kan forlænges med ekstra dage i London”.

”Et fokus for Rapido Travel og Top Tours bliver videreudvikling af skræddersyede angementer for foreninger, klubber, netværksgrupper og virksomheder”.

1 COMMENT

  1. Er dette en betalt reklame fra Top Tours/Rapido?

    Hvis Take Off vil fremstå som et troværdigt medie og bibeholde læsere med en faglig interesse i rejsebranchen – så vil jeg anbefale at I undgår at blande fagligt indhold med reklamer – skjulte eller ej. I har på Jeres site mange muligheder for at reklamere – men at indflette dette i Jeres rejse nyheder er skammeligt.

Comments are closed.