Home Nyheder Flyruten fra Esbjerg lukker

Flyruten fra Esbjerg lukker

1
SHARE
Foto: Arne V. Petersen.
Foto: Arne V. Petersen.

Flyselskabet Es-Air lukker ruten mellem København og Esbjerg. Der er ikke passagerer nok. Ruten startede 2. marts og lukker ved månedens udgang.

Det var med forventning om et stort behov for, at især erhvervsfolk kunne komme hurtigt frem og tilbage, ikke mindst de pga. offshore aktiviteterne i Esbjerg, men vingerne kunne ikke bære. De berørte passagerer får direkte besked, oplyser selskabet.

”Vi havde troet og håbet på, at vi kunne skabe en væsentligt større lokal interesse end tilfældet har været”, oplyser adm. direktør Mikael Marstal.

De vurderinger af passagertallet, som ruten er baseret på, har været for optimistiske. Samtidig har det været vanskeligere end forudsat at få lavet de fornødne aftaler om tjek af blandt andet bagage.

”Vi har valgt at stoppe nu, mens vi stadig kan svare enhver sit. Men vi kan også se, at flyvningen ikke økonomisk kan hænge sammen indenfor kort tid”, siger Mikael Marstal.

”Vi takker Esbjerg Lufthavn og Jet Time A/S, for godt samarbejde både op til starten og i de forløbne tre uger.

1 COMMENT

  1. Ja det var godt nok en kort levetid… men behovet må jo ikke være der for en direkte rute til CPH. Ca 50 min fra Esbjerg ligger BLL og der er jo et godt rutenet videre ud verden.

Comments are closed.