Home Nyheder Flyrejsens ’små sejre’

Flyrejsens ’små sejre’

0
SHARE

skrigende børnKunne vi selv bestemme, sad der ingen foran eller ved siden af på flyet, og der var ingen grædende babyer med ombord.

Sådan lyder svarene fra et flertal af danske rejsende, som af Skyscanner.dk er blevet spurgt om de ’små sejre’, der kan gøre flyrejsen til en bedre oplevelse.

Undersøgelsen er gennemført blandt 10.000 rejsende europæere – herunder 1.000 danskere – og her svarer 54,1% af danskerne, at den største ’lille sejr’ ville være at undgå, at personen foran læner sit ryglæn tilbage. At slippe for grædende småbørn bliver også betragtet som en god ’lille sejr’ af 48,8%, mens et tomt sæde ved siden af er lyksaliggørende for godt 40%.

50% af de europæiske rejsende ser det som en ’lille sejr’ hvis ens kuffert dumper ned på bagagebåndet som den første.

”Intimsfæren er udfordret af den trange plads, så når vi mod forventning får mere plads er det en ’lille sejr’ for privatlivet. Samtidig kan vi se, at danskerne sammenlignet med de andre nationaliteter går mere op i komfort – ikke mindst sammenlignet med franskmændene, der jubler allermest over at kunne slippe af sted med ekstra kilo i bagagen”, fortæller Skyscanners danske rejseekspert, Maria Paulsen.

Dansk Top 5 – De små sejre: 1. Personen foran læner ikke sit ryglæn tilbage, 2. Ingen skrigende børn ombord, 3. Der er et tomt sæde ved siden af, 4. Kufferten er den første på bagagebåndet, 5. Der bliver åbnet en ekstra security

International Top 5 – De små sejre: 1. Kufferten er den første på bagagebåndet, 2.Personen foran læner ikke sit ryglæn tilbage, 3. Der er et tomt sæde ved siden af, 4. Ingen skrigende børn, 5. Slippe af sted med ekstra kilo i bagagen.