Home Nyheder Flypriser i frit fald

Flypriser i frit fald

0
SHARE

lufthavn-fly-osloFlyselskaberne kæmper indædt om kunderne. Det betyder lavere flypriser, og det ser ikke ud til at stoppe foreløbigt.

Det seneste pristjek fra travelmarket.dk som udgiver Dansk Flyprisindex viser, at der er rekordbillige flybilletter til en række europæiske og oversøiske destinationer.

I pristjekket indgår 10 europæiske og 10 oversøiske rejsemål, og en lang række destinationer er i det billigste niveau registreret med afrejse i uge 16/2015.Det gælder blandt andet: Bangkok (fra København), Beijing (fra Billund), Dubai (fra København), Johannesburg (fra København), Rio (fra Hamborg) og Sydney (fra København).

Andre destinationer er i det billigste niveau nogensinde, og det er muligt at flyve fra København til Tokyo og tilbage igen for kr. 3.299.

Ikke overraskende kommer Ryanair ind på listen fra København med en rekordbillig flybillet til London til blot kr. 298 t/r med afrejse i uge 16.

Dansk Flyprisindex viser at gennemsnitsprisen til 10 oversøiske rejsemål er de laveste i fem år. For de 10 europæiske destinationer i Dansk Flyprisindex er gennemsnitspriserne ud af København, Aalborg, Aarhus, Billund og Hamburg også de laveste i fem år.

“Flypriserne til både europæiske og oversøiske destinationer ser ud til at være i frit fald, og med de faldende priser på brændstof og den intensiverede konkurrence, har vi ikke set bunden endnu,” vurderer direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk.