Home Nyheder Fly fra Billund med 150 turister sikkerhedslandet

Fly fra Billund med 150 turister sikkerhedslandet

3
SHARE

12800204_1096702460369677_8501934510327930436_nEt tyrkisk fly fra Corendon Airlines fyldt med danske chartergæster fra Billund måtte sent lørdag aften sikkerhedslande i Warszawa på vej til Antalya i Tyrkiet.

”Vi fik ingen informationer, og de fleste fik heller intet at spise eller drikke. Vi sad og ventede på nogle bænke i en tom lufthavn, hvor alt var lukket. Nogle faldt i søvn på gulvet”, lyder det fra en af de rejsende

Rejsen var købt hos rejsearrangøren Detur, der årligt sender 34.000 danskere på charterrejse til primært Tyrkiet, skriver jyllands-posten.dk.

Allerede da det chartrede fly med 40 minutters forsinkelse lettede fra Billund kl. 20.10 lørdag aften, gik der noget galt. De, der sad bag i flyet, fortæller, at de hørte et højt bump, men flyet fortsatte for et par timer senere det af tekniske årsager var nødt til at sikkerhedslande i Warszawa.

På landingsbanen ventede udrykningskøretøjer, og passagererne blev ført ind i terminalen uden at få informationer om, hvad der var årsagen til landingen, og hvad der skulle ske.

Tidligt søndag morgen blev passagerne sendt med et andet fly, og med otte timers forsinkelse landede de – søndag morgen i Antalya.

Marketingchef Claus Gregersen fra Detur: ”Jeg er nødt til at afvente de tekniske detaljer, før jeg kan sige mere om, hvad der er sket”. Han oplyser, at passagerne vil få kompensation for forsinkelsen.

3 COMMENTS

 1. Jeg sad og fulgte dette fly som jeg gør hver dag på flightradar24.com og ja pludselig tog det et skarbt sving til venstre og fløj ned til landing, det fløj rundt og rundt og rundt før det måtte lande.

  Lufthavnen i Warszawa er aldrig lukket. Der er altid nogen på arbejde og der flyver altid fly.

  Så den der med at folk faldte i søvn, sad på bænke og det passer nok men sku ikke med en lukket lufthavn.

  Corendon Airlines plejer faktisk at være skide godt at flyve med. Har gjordt det mange gange med Detur, der har ALDRIG været noget. De er smilende, alle bliver tilbudt mad og drikke og et lille tæppe.

  Tror ikke helt på at der ingen informationer var omkring noget af det hele.

  HMMMM

  • Vi havde også en del gæster med flyet og de havde da ihvertfald fået information om at et andet fly var på vej fra Antalya for at hente dem. Flyet cirklede over Warszawa for at brænde flybrændstof af inden landing helt efter forskrifterne.
   Stig Horup
   green2green

 2. Alt går fint med den slags selskaber, inkl LCC – lige indtil noget uventet sker, så opdager man hvad man – ikke – har betalt for…

Comments are closed.