Home Nyheder Flere rejser med LOT

Flere rejser med LOT

0
SHARE

LOT-Polish-Airlines-Dreamliner-i-Københavns-Lufthavn-800x379I januar havde LOT 17% – og i februar 24% flere passagerer end i de tilsvarende måneder sidste år. Resultaterne hænger sammen med flyselskabets nye rutenet med 13 nye destinationer – herunder Tokyo.

“Det er et klart bevis på, at vi er lykkedes med at imødekomme kundeønskerne. Vi kan også konstatere, at der ikke kun er tale om faste kunder, men også mange, som hidtil ikke har benyttet sig af LOTs ruter. Både polske og udenlandske kunder benytter i stigende omfang Warszawa som transfer lufthavn, hvor de tidligere valgte andre store, men overfyldte lufthavne”, siger Adrian Kubicki, kommunikationsdirektør i LOT.

I januar åbnede LOT den længe ventede rute direkte fra Warszawa til Tokyo, men også ruter til et udvalg af europæiske lufthavne som Barcelona, Venedig, Zürich, Düsseldorf, Yerevan, Zagreb og Beograd. I de første dage af marts åbnedes desuden ruter til Luxembourg, Ljubljana, Athen og Kharkiv og i slutningen af marts tilføjes Kosice, Cluj Napoca, Nice og Beirut.

I forsommeren åbner LOT ferieruter til Split fra 30. april og Zadar fra 1. maj.