Home Nyheder Flere danskere rejser langt væk

Flere danskere rejser langt væk

0
SHARE

Moderne fly har gjort det nemt og bekvemt at flyve direkte til eventyr på palmestrande. Samtidig har konkurrencen gjort det muligt for familier med almindelige indtægter at tage til drømmedestinationen.  

TUI har fremgang i salget af rejser til eksotiske rejsemål, og til den kommende vinter øger virksomheden antallet af eksotiske rejser med 15% og 10 nye rejsemål med mere end syv timers rejsetid.  I forhold til for 10 år siden forventer TUI at sælge 73% flere eksotiske rejser.

”Lande som Mexico, Den Dominikanske Republik og Mauritius er indenfor rækkevidde for helt almindelige danskere, der gerne vil prøve nyt. Med de 10 nye destinationer giver vi endnu flere mulighed for at holde ferie i nogle af verdens mest eftertragte feriemål”, siger Nikolai Johnsen, pressechef i TUI.

Blandt nyhederne er tropeøen Phu Quoc i Vietnam, Punta Cana i Den Dominikanske Republik samt Sri Lanka. Især Vietnam er blevet taget godt imod af danskerne, der allerede har købt over halvdelen af pladserne i TUIs Dreamliner med kurs mod Vietnam, hvilket er over normalt niveau.

Eksotiske nyheder med direkte charterfly: Phu Quoc, Vietnam og Punta Cana, Den Dominikanske Republik.

Eksotiske nyheder med rutefly: Bali, Barbados, Goa, Jamaica, Malaysia, Sri Lanka, St. Martin og Zanzibar.