Home Nyheder Flere børn lærer at svømme på ferien

Flere børn lærer at svømme på ferien

0
SHARE

svømmeskole apolloApollos svømmeskoler tiltrak sidste 352 børn og 46 voksne. I år ser det ud til, at antallet bliver markant højere. Igen i år tilbyder Apollo undervisning af bl.a. den professionelle svømmer Lotte Friis.

Antallet af tilmeldinger er steget med 60% sammenlignet med samme tid sidste år – og det selv om mange først melder sig, når de står på destinationen.

”Der er mange danske børn, og i øvrigt også voksne, som enten slet ikke kan svømme eller svømmer dårligt. Da vi lancerede Mondo Family-konceptet var det derfor naturligt at tilbyde en svømmeskole. Og det har vist sig at være utroligt eftertragtet. Faktisk har vi måttet melde udsolgt flere gange,” fortæller Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

I alt 352 børn tog de første svømmetag på Apollos svømmeskoler sidste år, mens 46 voksne deltog for enten at lære at svømme eller få bedre vilkår i og under vandet.
Denne sommer tilbyder Apollo svømmeskoler på alle Apollo Mondo Family familiehoteller samt Apollo Mondo Selected.

vømmeskolerne er tilrettelagt i samarbejde med den svenske svømmeskole Trampoolin, som har stået for uddannelse af de professionelle instruktører på svømmeskolerne.

Apollo trækker også på Lotte Friis kyndige undervisning i efterårsferiens svømmeskole på Apollo Mondo Family hotellet Kaya Side i Tyrkiet.