Home Nyheder Finnair åbner Billund-Helsingfors

Finnair åbner Billund-Helsingfors

0
SHARE

finnair embraer 170Den 4. april åbner Finnair en daglig rute fra Billund Lufthavn til Helsingfors med giver direkte adgang til de hurtige forbindelser til Asien og Finland.

”Vi glæder os over Finnairs nyhed – vi har længe arbejdet på at få en direkte forbindelse og fra Finnairs base er der gode muligheder for at komme hurtigt videre til det Østeuropa og Asien, hvilket vil komme erhvervslivet i Vestdanmark til gode,” siger lufthavnsdirektør Kjeld Zacho Jørgensen, Billund Lufthavn.

De rejsende kommer tættere på Finnairs 15 asiatiske destinationer; Beijing, Shanghai, Hongkong, Chongqing, Xi’an, Seoul, Tokyo, Osaka, Nagoya, Singapore, Ho Chi Min City, Delhi, Bangkok, Phuket og Krabi.

Ruten flyves med Embraer 170 og Embraer 190 med afgang fra Billund mandag, onsdag, fredag og søndag klokken 12.10 og tirsdag, torsdag og lørdag klokken 20.10. Flyvetiden er en time og 45 minutter fra Billund til Helsingfors.

Ud over Finnairs forbindelser til Asien åbner ruten for 18 destinationer i Finland, fem i Rusland, fire til Baltikum, og en lang række codeshare og partner destinationer.