Home Nyheder Find en bil inden færgeturen

Find en bil inden færgeturen

2
SHARE

Det er en god idé at finde en venlig bilist at komme med over med Mols-Linien, for hvis man kan stuve ni personer sammen i én bil, er den samlede pris 695 kr. – eller 77 kr. for hver. Er man til fods eller på cykel koster overfarten 360 kr., skriver eb.dk.

 

På foranledning af tegneren Flemming Bau har Ekstra Bladet undersøgt sagen. Han har været med cykel på Bornholm med fruen og med hurtigfærgen Ystad-Rønne betalt 200 kr for de to personer. Turen fra Odden til Århus kostede til gengæld 720 kr. for parret.

Hvis parret havde valgt samme rederis rute fra Kalundborg til Århus, havde den samlede pris været 350 kr.

Kommunikationschef Christian Hingelberg, Mols-Linien erkender det ulogiske i priserne, men forklarer, at det skyldes Storebæltsbroen, som har presset priserne for personbiler helt i bund, mens personbilletterne fastlægges i forhold til, hvad en togbillet ville koste.

Skrevet af Flemming Juul

2 COMMENTS

  1. Jeg fandt ud af, at det var billigere for mig (ene person) at benytte bus 888 fra Roskilde til Ebeltoft, til DKK 270, end at tage bilen til Odden Færge Havn og købe en passagerbillet til DKK 360 – på den måde sparede jeg også tiden bag rattet ml. Roskilde – Odden Færgehavn !

  2. Vi har som busselskab prøvet samme probelm. Prisen for gående passagerer er alt for høj. Det tvinger os til at køre over Fyn og tom bus retur istedet for at sende kunder over Odden – Århus og så med en kollega videre på Jyllands siden.

Comments are closed.