Home Nyheder Ferie med Ronaldo

Ferie med Ronaldo

1
SHARE
Hotellets gæster får svært ved at glemme, at de bor på Ronaldos eget hotel – over alt er der fotos af den 31-årige fodboldhelt – kåret som verdens bedste spiller.
Hotellets gæster får svært ved at glemme, at de bor på Ronaldos eget hotel – over alt er der fotos af den 31-årige fodboldhelt – kåret som verdens bedste spiller.

Fodboldstjernen Christiano Ronaldo kommer fra Madeira, og her har myndighederne omdøbt øens lufthavn til Ronaldo Airport. Kun en anden fodboldspiller, Georg Best, har lagt navn til en lufthavn, nemlig i Belfast.

”Ronaldo har sagt tak for æren ved at åbne et designhotel på krydstogthavnen i hans hjemby Funchal. Som en del af det femstjernede hotel har Ronaldo åbnet et museum, der fortæller om hans liv og karriere”, siger kommunikationschef Torben Andersen, Spies.

Hotellet hedder Pastana CR 7 og er andet led i Ronaldos nye hotelkæde. Det første blev indviet i Lissabon, og snart følger CR7-hoteller i Madrid og New York. Hotellet på Madeira, der nu findes i Spies vinterprogram, udmærker sig ved et heftigt design og kitschede detaljer, men frem for alt er det Christiano Ronaldos liv og fodboldkarriere, som præger hotellet. Væggene prydes af et utal af portrætter af fodboldhelten, og mange af gulvene er belagt med tæpper, som leder tankerne hen på en fodboldbane.

De 49 værelser er udstyret med højteknologiske løsninger, f.eks. usb-oplader, Apple-tv, Bluetooth til trådløs musikstreaming samt stemningsbelysning. De fleste værelser har udsigt til øens krydstogthavn.

1 COMMENT

  1. Mig bekendt er det Belfast, der har en lufthavn opkaldt efter George Best. Måske en ide, at I korrigerer jeres meddelelse.

Comments are closed.