Home Nyheder Fem internationale SAS-ruter fra Aarhus

Fem internationale SAS-ruter fra Aarhus

5
SHARE

De nye destinationer er Mallorca, München, Split, Oslo og Stockholm. Desuden udvides antallet af daglige flyvninger mellem Aarhus og København fra otte til 10.

SAS har investeret en halv milliard kroner i de nye ruter, som man forventer årligt vil sende 200.000 ekstra passagerer gennem Aarhus Lufthavn.

”Vi laver en mindre luftbro mellem København og Aarhus, der også giver mulighed for at flyve via København ud i den store verden”, siger Lars Sandahl Sørensen, koncerndirektør i SAS til TV2. ”Vi investerer for at give et større udbud til vores kunder, men samtidig sørger vi for besparelser, så vi er i stand til at udvikle vores udbud. Og så har vi set et stigende behov både fra og til Aarhus”.

”Verden ændrer sig hele tiden, og det gør den også her. Der sker meget spændende her omkring Aarhus. Vi ser seriøst på denne mulighed og investerer, fordi vi reelt kan se et marked”, siger Lars Sandahl Sørensen.

Torben Boldsen, bestyrelsesformand i Aarhus Lufthavn, ser de nye ruter som en god mulighed for erhvervslivet i Østjylland: ”Det giver mulighed for at tiltrække nye virksomheder til Østjylland og mulighed for, at folk i Østjylland kan komme på ferie med SAS”.

Udvidelsen skønnes at forøge lufthavnens trafik med 50%, så en større ombygning af lufthavnen skal sættes i gang: ”Vi skal sørge for, at infrastrukturen i lufthavnen bliver god og hurtig. Vi er kendt som en meget hurtig lufthavn at komme igennem, og det skal vi blive ved med at være”, siger Torben Boldsen til TV2.

5 COMMENTS

 1. Aaarh for pokker… havde det godt på fornemmelsen at der ikke kunne blive plads til en rute til London, så fortsætter vi med BA fra BLL.

 2. Nej det sagde vel lidt sig selv, de har jo ikke just ledige LHR slots sådan som de sælger dem år efter år.

  • Ja sådan er det jo. Ved godt at SAS er “gift” med LHR og det bl.a også er her at deres nye base bliver, men LGW eller STN kun nu også bruges men sådan bliver det ikke i denne omgang.

   • SAS får ikke base i LRH, men derimod i Irland. Og en SAS rute til LRH lider under at interline aftalen mellem BA og SAS er opsagt.
    Jeg prøvede i foråret at flyve fra Sao Paulo med LATAM til LHR og med BA til CPH og med SAS til AAR og måtte erkende at min bagage ikke kunne komme længere end til CPH da BA ingen aftale havde med SAS.

Comments are closed.