Home Nyheder Fedtede gæster koster restauranterne

Fedtede gæster koster restauranterne

1
SHARE

Horesta, siger, at branchen kan holde skindet på næsen hvad angår antallet af gæster, men indtjeningen på gæsterne lader langt tilbage at ønske, skriver borsen.dk.

 

Risikoanalytiker Rene Ostenfeld fra kreditvurderingsinstituttet ’Soliditet’, vurderer, at hver fjerde hotel og restaurant er i fare for at gå konkurs. 23,5% af virksomhederne har en C-rating, som er den dårligste man kan få hos Soliditet og ifølge Ostenfeld er erfaringen, at 10% af virksomheder med C-rating ender med en konkurs.

Han nævner, at antallet af C-ratede virksomheder i Danmark – også i hotel- og restaurationsbranchen – har været stigende siden finanskrisen.

Ifølge Horestas formand, Jens Zimmer Christensen, er problemet for både hoteller og restauranter, at selv om der kommer flere gæster, er tendensen, at de lægger færre penge.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Ja, jeg og mine bekendtskaber brugte en del penge på restauranter og andre steder i byen. Men det er vi stoppet med efter rygeloven blev indført.

    Som jeg plejer at sige, er der ikke plads til at jeg kan nyde min mad på den måde jeg nu ønsker at indtage den – ja så er der hellere ikke plads til mine penge.

    Lidt samme holdning som jeg med at handle i København. Er der ikke plads til min bil, så er der hellere ikke plads til mig og mine penge.

Comments are closed.