Home Nyheder Familie klager over uspecificeret rejse

Familie klager over uspecificeret rejse

0
SHARE

»Ringe og uspecificeret indkvartering uden komfort. Ofte uden bad/toilet på værelserne. Komplet uegnet for barnefamilier…« Sådan stod der i Tjæreborg Rejsers katalog om ”uspecificeret indkvartering” i Bulgarien.

Det var, hvad en familie på fem fra Præstø købte, da de tog på en uges ferie med Tjæreborg. De skulle således være advaret, men blev alligevel chokeret, da de åbnede døren til deres bulgarske hotelværelse.

 

»Lugten af klor fra toilet, gammel nikotin og indelukkethed var ikke til at tage fejl af. I forsøget på at lufte ud skulle et gardin, der nærmest lignede et kludetæppe, først forceres. Her var så muligheden for at få et astmatisk chok. Bunden af vinduet var fyldt med gamle døde biller og insekter og havde tydeligvis ikke set rengøringsmidler længe. Sengene havde stadig form efter dem, som sidst havde sovet i dem,« sådan beskriver familien hotelværelset.

 

Familien brokkede sig til Tjæreborg. Bureauet sendte dem 1134 kr., men de krævede hele rejsens pris tilbagebetalt. Pakkerejse-Ankenævnet har nu set på sagen og afvist klagen. Nævnet finder, at »rejsen ikke findes at være behæftet med nogen mangel«, da hotelstandarden var i overensstemmelse med den aftalte indkvartering.   

Skrevet af Hanne Aaen Lassen