Home Nyheder Falsk agent på otte gratis luksuskrydstogter

Falsk agent på otte gratis luksuskrydstogter

0
SHARE
Norwegian Pride of America.
Norwegian Pride of America.

En pensioneret britisk sygeplejerske, der optrådte som rejsebureauagent, skaffede sig selv otte luksuskrydstogter til en samlet værdi af 450.000 kroner uden at betale en penny for dem.

Kay Hooper brugte op til 10 dage ad gangen på krydstogter i Middelhavet, Vestindien, Bermuda og Canada efter at have booket all inclusive penthouse kabiner hos Norwegian Cruise Lines.

Hun havde etableret et falsk rejsebureau ved navn Travel Connections fra sin lejlighed i Devon og sendte en optagelsesformular til den britiske sammenslutning af rejsebureauer, ABTA, for at blive registreret. Det lykkedes hende at booke krydstogterne uden at betale depositum, fordi hun fortalte, at hendes bureau var en del af Freedom Travel Group, en fælles indkøbsgruppe for en række mindre rejsearrangører.

Domstolen, Exeter Crown Court, blev orienteret om, at den pensionerede sygeplejerske havde booket i alt 54 krydstogter til en samlet værdi af over 2,5 millioner kroner til sig selv og sin familie i år og næste år, men hendes svindel blev opdaget.
Hun sagde i retten, at hun havde planlagt sin svindel for at straffe Norwegian Cruise Line på grund af dårlig behandling på et tidligere krydstogt, som hun havde betalt for.

Hun blev idømt 20 måneders betinget fængsel og en erstatning til rederiet på 100 pund. Hun fortalte, at rederiet havde lagt erstatningssag an mod hende og at hun havde tilbudt at tilbagebetale prisen for togterne med 50 pund om måneden ud af sin pension.