Home Nyheder Får indtager London

Får indtager London

0
SHARE

Frode_Faar_300dpiEt kendt får indtager London i den gode sags tjeneste. Det er ’Frode Får’ (Shaun the Sheep), der som farverige skulpturer er placeret over hele London og i Bristol i det sydvestlige England.

Den første flok på 50 blev opstillet i London i weekenden og vil være en del af hovedstaden frem til 25. maj. 70 skulpturer ’græsse’ i Bristol fra 6. juli til 31. august.

”Der vil helt sikkert være mange børn og barnlige sjæle, som vil kunne hygge sig med at finde de mange får og samtidig få sig en kulturel oplevelse. Det giver også mulighed for, at man kan få et ganske særligt feriefoto,” siger Jan Lockhart, adm. direktør i FDM travel.

Vælger man fårejagt i London, kan man downloade en særlig ’får spotter’ til Android- og Apple-enheder. Her kan man bl.a. afkrydse alle skulpturerne og indsamle trofæer.

Begge fåreflokke ender på auktion i efteråret. Formålet er at samle ind til Wallace & Gromit’s Children’s Charity og The Grand Appeal, Bristol Børnehospital Charity, som støtter syge børn. ’Frode Får’ har over fem millioner fans på sociale medier og tv-serier, som udsendes 170 steder verden over.