Home Nyheder En enkelt pilot bookede 458 billetter

En enkelt pilot bookede 458 billetter

27
SHARE

Det gør ham til den flittigste billetbestiller blandt de Cimber-folk som i sidste uge bookede en-krones billetter til Norwegians nyåbnede rute mellem København og Karup uden planer om at benytte billetterne, skriver epn.dk.

 

Piloten understreger, at han handlede helt på egne vegne og uden at Cimber Sterlings ledelse kendte noget til hans aktion. Han erkender at være idémanden bag de falske opkøb af Norwegian-billetter.

 

Den undersøgelse, som Cimber Sterlings ledelse har sat i gang for at klarlægge forløbet er endnu ikke færdig.

Skrevet af Flemming Juul

27 COMMENTS

 1. Forståeligt nok! Hvem ville ikke forsøge at komme prisdumpning til livs. Det handler i bund og grund og arbejdspladser i Danmark. Godt gået!

 2. Så er man da også en klaphat der burde få en røffel af sin arbejdsgiver, når man på den her måde har sat dem i dårligt lys.
  Sikke en amatøragtig måde Cimber Sterling har håndteret hele denne sag på iøvrigt.
  Norwegian har i den grad fået en god gang PR, og ‘Hele Danmarks flyselskab’ har mistet pusten og sikkert også troværdighed hos sine investorer! Men velkommen til Norwegian og held & lykke.

 3. Vi kan vel altid købe en af dem….lidt billigt, uden skatter og afgifter… Eller bliver de udbudt på Lauritz.com

 4. For nysgerrighedens skyld kunne det være sjovt, at vide hvem der har offentliggjort Tommy Eriksens navn.

 5. Det er lidt off-topic, men jeg bryder mig ikke om denne nye tendens til at udstille folk med navns nævnelse i medierne. Vi har intet at bruge hans navn til. For nyligt fik Ekstrabladet også den lysende idé at udstille en mand med navn og billede på forsiden. Det er meget usympatisk og åbner helt unødvendigt for selvtægt.

 6. Hvad er problemet? Norwegian fik solgt de billeter de ville til den pris de bad om. Der ud over, er det et fulstændig åndsvagt stunt fra Norwegians side i disse CO2 tider

 7. Det var ikke godt gaet, og hvis jeg var Cimber chef, blive han fyret pga han har oedlagt Cimber/Sterling navn.
  Arbejdspladser i Cimber/Sterling, nu er mere usikker end for 14 dage siden.

 8. Det handler vel også om de “rigtige” kunder i sidste ende der ikke fik chanchen…

 9. Der kan siges og menes meget om denne sag, det der kan bekymre er vel i sagens kerne at det er en pilot der kan finde på at lave sådan en tosse streg, med tanke på selv samme person til daglig har ansvar for mange menneske liv, brug hovedet og ikke “styre pinden” !!! mvh.

 10. Cimber virker mere useriøs end nogen sinde og det sidste positive der var tilbage i Sterling navnet er også kørt helt i grus…

 11. QI kan jo bare gøre det samme i Norge: OSL/BGO for en krone. Ingen vil book alligevel…

 12. Det er helt ok Det er vel det samme som hvis et firma kan købe varer til under kostpris og så køber for senere at sælge med fortjeneste. Velkommen til den virkelige verden

 13. Det er da Norwegian der har offentliggjort Hr Eriksens navn – tilsyneladende i strid med registerloven. Man må formode at Hr Eriksen har sagsøgt nordmændene. Det skulle der i hvert fald være flere andre der har gjort.

 14. Godt klaret Tommy haha… Norwegian brugte jo ikke så meget fuel vel. 10 pax ombord.
  Han har ikke sat Cimber i dårligt lys. Masser af gratis reklame. Godt for danske arbejdspladser de skal ikke fyres.

 15. Det er noget klodshans fra Cimbers side… det er ikke en etik og moral jeg ønsker at støtte. Man skal da gerne støtte danske arbejdspladser og jeg vil gerne betale noget ekstra for at benytte et dansk selskab, men KUN hvis man hvis man driver et sober selskab med en fornuftig moral, det andet er under lavmålet og barnagtig.

 16. Hvad folk laver i deres fritid og bruger deres egne penge til, er vel egentlig deres egen sag. Det er utrolig flot med alle de mennesker der på forhånd har bedømt Cimber Sterling uden at ane, hvorvidt de overhovedet har været involveret.
  Gad vide om visse dele af pressen er præget af Norwegians enorme annoncebudget?

 17. En mand har købt billetter på tilbud fordi han gad og sidde og hakke på en pc, andre ligger i kø foran butikker i kulde for at få fingrene et godt tilbud, Norwegian kunne jo bare have brugt penge på at låse systemmet så man max kunne købe et fast antal. har lige selv købt 10 stk super billige billetter hos sas, godt nok ikke til 1 krone, men jeg håber da ikke det bringer mig i pressen eller at jeg mister mit job…derimod har jeg allerede en flok venner der glæder sig til en skøn weekendtur de ikke havde regnet med..

 18. Jeg synes det er skammeligt at manden skal nævnes med navn, det er sagen irrelevant. Men jeg kan kun smile af hans påfund, Norwegian benytter pricedumping og må således tage de konsekvenser det medfører. Jeg synes Norwegian har præsteret ufin markedsføring og klapper i hænderne over Cimber stuntet.

 19. Der tager du fejl Johnnie. ALLE med adgang til Internettet har haft samme adgang til disse billetter. Først til mølle

 20. Tobias, vil det sige man ikke er egnet som pilot, hvis man køber 400+ flybilleter på Internettet??????

 21. Det er ikke første gang, der sælges rejser for en krone.

  Simon Spies solgte charterrejser til Mallorca for en krone, da han blev gift med Janni.

  Det er ikke første gang konkurenter køber billige billeter af hinanden, for at chikanere hinanden. I Sverige købte Skyways billige billetter af Gotlandsflyg og omvendt, da sidstnævnte for nogle år siden brød Skyways monopol. Kun for at chikanere hinanden. Det var krig. Nu er der et samarbejde flyselskaberne imellem.

  Norwegian kan ikke klage. De har fået præcis den PR, de kun kan drømme om… Medie plads for flere millioner kroner uden at investere ret mange penge i markedsføring.
  Lur mig ikke, det kan have været en del af planen. Syntes de var ret hurtigt ude med beskyldningerne.

 22. De nordmænd skal bare tilbage til Bergen!!! De skal slet ikke være her i København!!!!

 23. Hvad er der i vejen med folk i Danmark, Nordmaend skal bare tilbage til Bergen????

  Norwegian er i DK, og det kommer ikke til at forlade DK.

 24. Norwegian skal bare have et los og ud af klappen med dem. Jo hurtigere jo bedre. De er ikke her for noget godt-hverken for passagererne eller Cimber Sterling.
  Farvel Norwegian.

 25. Norwegian er i Danmark, Ok…
  men kun på gennemrejse ik’…
  Boykot fremmede selskabers rutetrafik i andre lande end deres eget. Også uanset om det er indenfor EU eller hvad man måtte finde frem af argumenter.
  Cimber og Norweigian skal begge være her men så sandelig på Danmarks premisser!!!

Comments are closed.