Home Nyheder Elitesport i Hvide Sande

Elitesport i Hvide Sande

0
SHARE

Sebastian Kornum - WaterZ vinder 2012WaterZ i Hvide Sande vil i 2015 være vært for både Danmarksmesterskaber, udtagelse til SUP VM 2016 og et verdensmesterskab.

Katrine K. Frandsen, projektleder for WaterZ: ”Det er en imponerende række af mesterskaber vi kan præsentere i én og samme event. Det betyder også at vi har den absolutte elite inden for vandsport i Hvide Sande fra den 3.-12. september. I windsurf kommer to af verdens pt. bedste windsurfere. Det er brødrene Tonky og Taty Frans fra Bonaire i Caribien. Også den nykårede danske vice verdensmester Sebastian Kornum vil være til stede og kæmpe om titlen som WaterZ vinder 2015!”

WaterZ afvikles fra den 3.-12. september. Eventen vil byde på en bred vifte af forskellige vandsportsaktiviteter. Der vil være alt fra konkurrencer, workshops og film til fest og hyggeligt samvær med andre vandsportsinteresserede.

Torsdag den 3. september vil de over 100 elever som har deltaget i WaterZ School siden foråret, konkurrere om titlen som årets WaterZ school.

”Vi er stolte af det imponerende program for WaterZ 2015. Der vil være noget at kigge på og deltage i for alle. Har man ikke selv prøvet kræfter med vandsport, er der mulighed for det. Vi glæder os utrolig meget til at give dem en oplevelse, de vil huske det næste lange stykke tid,” siger Katrine Kock Frandsen.

WaterZ afvikles af Holmsland Klit Turistforening med Sport Event Denmark og Ringkøbing-Skjern Kommune som samarbejdspartnere.