Home Nyheder Ekstrafly til ferielystne bornholmere

Ekstrafly til ferielystne bornholmere

0
SHARE

A321_Bornholm thomas cookSpies indsætter et ekstrafly fra klippeøen til Rhodos. I forvejen har selskabet seks flyvninger til fem Totalt skal ca. 1.500 af øens 39.756 indbyggere i år ud at flyve med Thomas Cook Airlines Airbus A321.

Og det er netop disse fly, der nu gør det muligt for bornholmerne at flyve direkte til De Kanariske Øer og slippe for omvejen via København. Hidtil har intet fly kunnet lette fra Bornholms forholdsvis korte startbane med nok brændstof til at flyve de ca. 3.860 kilometer til De Kanariske Øer.

”Og det ser ud til, at vi får fuldt hus, når vi den 2. april får ’verdenspremiere’ på det første direkte fly til Gran Canaria. Lige nu mangler vi blot at sælge 44 af de 200 pladser”, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Ud over til Gran Canaria flyver Spies i foråret til Mallorca og græske Skiathos og Skopelos. ”Mallorca er ikke til at komme uden om. På afgangen den 22. april er der blot 31 pladser tilbage, men den 4. oktober, når turistsæsonen er ovre på Bornholm, er der en ekstra afgang til kærlighedens ø”, siger Torben Andersen.