Home Nyheder Efterårets billigste charterrejser

Efterårets billigste charterrejser

0
SHARE

ferie-rejseTravelmarket.dk har lavet et pristjek på charterrejser i efteråret for at se hvornår, det er billigst at rejse på charterrejse med afrejse fra uge 37 til uge 48.

Pristjekket viser, at de billigste charterrejser er i september og november. Priserne på en uges charterferie inklusiv fly og hotel veksler fra 1.399 kr. i uge 37 til 2.652 kr. i uge 42. Ønsker man all inclusive, er prisen i uge 37 2.599 kr. Prisen på en all inclusive rejse er dyrest i uge 44, hvor man skal betale 3.546 kr. Ikke overraskede er priserne højest i uge 42, som er skolernes efterårsferie.

I pristjekket er der taget udgangspunkt i, at man kan rejse alle ugens dage. Og man kan netop spare flere hundrede kroner ved at rejse på en hverdag frem for i weekenden. Ved afrejse om onsdagen i uge 42 frem for i den foregående weekend er besparelsen per person på cirka 800 kroner.

Temperaturen falder også i Sydeuropa i efterårsmånederne, og det er ikke alle rejsemål, der byder på høje temperaturer i november. F.eks. stopper charterarrangørerne rejser til De græske øer, Cypern m.fl. efter uge 42-43.

“Hvis man har mulighed for frit at vælge, hvornår man vil rejse i efteråret, er rejserne i september specielt attraktive. Priserne er lave, og temperaturen på de forskellige rejsemål minder om de bedste danske sommerdage. At rejse her vil være mit bedste tip”, siger Ole Stouby, direktør for travelmarket.dk.