Home Nyheder Jyllands første 5-stjernede hotel

Jyllands første 5-stjernede hotel

0
SHARE

Jyder kender området under det knap så lokkende navn, Åndssvageanstalten i Brejning, men det er mange år siden den institution blev nedlagt og nu nærmer de storslåede planer for etablering af Comwell Kellers Park Hotel & Spa sig sin færdiggørelse.

Den 26. april holdes der rejsegilde på det totalt renoverede byggeri, som har en helt unik placering på sydsiden af Vejle fjord med en pragtfuld udsigt og en placering i et stort grønt område.

I forbindelse med rejsegildet er nogle af hotelværelserne klargjorte, så de besøgende kan få et indtryk af det høje niveau, indretningen vil få. Hertil kommer en lille udstilling, som vider, hvordan hotellet kommer til at tage sig ud i detaljer.

En vigtig del af det store projekt er indretningen af et SPA på et niveau, som Comwell Borupgaard i Snekkersten har fået stor succes med.

Som helhed understreger det nye hotel den udvikling af Trekantsområdet, som med enorme investeringer skal gøre det yderligere attraktivt for både erhvervsliv og turister at komme til området. Åbningen af hotellet er planlagt til starten af 2008.

Skrevet af